QUI SOM

SOM UN GRUP DE PERSONES PROVINENTS DELS COL.LOQUIS D'EN RAIMON PÀNIKKAR A TAVERTET. VOLEM COMPARTIR EL DESENVOLUPAMENT DE LA CONSCIÈNCIA, I LES SEVES EXPERIÈNCIES DES DEL VEDANTA ADVAITA (NO-DUALITAT) I LA VISIÓ TRINITÀRIA.
ENS TROBEM REGULARMENT, TREBALLANT TAMBÉ TEMES COMUNS D'ALTRES ÀMBITS RELIGIOSOS I FILOSÒFICS A TRAVÉS DEL SILENCI, L'ESTUDI, LA COMPRENSIÓ I LA MEDITACIÓ I ACCIÓ CONTEMPLATIVES.

___________________________________________
Connexions:

Raimon Panikkar - Fundació Vivarium
http//www.raimon-panikkar.org/catalano/biografia.HTML
Any Raimon Panikkar
http//cultura.gencat.cat/ca/anyraimonpanikkar/inici/


dimarts, 11 de novembre del 2014

 ____________________________________________________

SESSIÓ DE 25-10-2014. Es treballà “l'experiència humana integral” del capítol “L'EXPERIÈNCIA MÍSTICA" (del llibre d'en Raimon, "DE LA MÍSTICA")  (pàgines 247-251) de l'Opera Omnia de Raimon PANIKKAR,  Mística, plenitud de Vida.

  
Iniciats els  comentaris  sobre el "buidament" de la consciència i la vivencia de l'amor en les petites experiències, referides en el text de la sessió  anterior,  es va començar a debatre sobre si la visió d'en Raimon  era la única que s'havia de seguir -o no-, atès que hi havien  opinions diverses, sobre temes importants com la cosmoteàndria, etc. Això es va connectar amb el fet que alguna vegada s'havia plantejat, d'incorporar d'altres textos d'altres savis per tal d'enriquir i compartir les visions personals dels membres.

Debatent  aquestes qüestions sobre la línia a seguir, no es va  arribar a un acord. Però una aportació posterior va parlar de que si bé els camins son personals i intransferibles compartir-los es una clau de creixement per a tots, i atendre les demandes de cada membre del grup conté tot el saber fer i l'acte d'escolta des del cor que requereix un company, precisament quan els obstacles i desenteniments sen's presenten. 


PROPERA SESSIÓ: Es convoca per al dissabte 15-11-2014,  (pàgs 251-259). Es comunicarà per correu als qui ho desitgin.

___________________________________

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada