QUI SOM

SOM UN GRUP DE PERSONES PROVINENTS DELS COL.LOQUIS D'EN RAIMON PÀNIKKAR A TAVERTET. VOLEM COMPARTIR EL DESENVOLUPAMENT DE LA CONSCIÈNCIA, I LES SEVES EXPERIÈNCIES DES DEL VEDANTA ADVAITA (NO-DUALITAT) I LA VISIÓ TRINITÀRIA.
ENS TROBEM REGULARMENT, TREBALLANT TAMBÉ TEMES COMUNS D'ALTRES ÀMBITS RELIGIOSOS I FILOSÒFICS A TRAVÉS DEL SILENCI, L'ESTUDI, LA COMPRENSIÓ I LA MEDITACIÓ I ACCIÓ CONTEMPLATIVES.

___________________________________________
Connexions:

Raimon Panikkar - Fundació Vivarium
http//www.raimon-panikkar.org/catalano/biografia.HTML
Any Raimon Panikkar
http//cultura.gencat.cat/ca/anyraimonpanikkar/inici/


divendres, 6 de desembre del 2013

·         dijous 31 d’octubre de 2013

SESSIÓ DE 13-07-2013.
Es treballà “la paraula del silenci” del capítol “L'ORIGEN: EL SILENCI." (pàgines 146-153) de l'Opera Omnia de Raimon PANIKKAR,  Mística, plenitud de Vida.
PROPERA SESSIÓ:  Es convoca per al dissabte 14-09-2013.  Es comunicarà per correu als qui ho desitgin.
_____________________________________________________________­
................estiu.................
___________________________________________________________
SESSIÓ DE 14-09-2013.
Es treballà “la paraula del silenci” del capítol “L'ORIGEN: EL SILENCI." (pàgines153-163) de l'Opera Omnia de Raimon PANIKKAR,  Mística, plenitud de Vida.
PROPERA SESSIÓ:  Es convoca per al dissabte 26-10-2013,  (pàgs. 169-182). Es comunicarà per correu als qui ho desitgin.
_____________________________________________________________
SESSIÓ DE 26-10-2013.
Es treballà “l'experiència humana integral” del capítol “L'EXPERIÈNCIA MÍSTICA" (que forma part de l'inici del llibre d'en Raimon, "DE LA MÍSTICA")  (pàgines 169-182) de l'Opera Omnia de Raimon PANIKKAR,  Mística, plenitud de Vida.
L'autor parla dels motius que van ser presents en escollir el títol de EXPERIÈNCIA HUMANA INTEGRAL: considera la mística com una dimensió essencial de l'home, com la totalitat de l'experiència de l'essència (correcció) humana, on s'arriba a connectar el quotidià amb el tempitern.
Així també: l'experiència, per tal de ser mística ho ha de ser de tota la realitat; no basta el trecer ull perquè  sigui completa; no és a la estratosfera, sinò en aquesta terra d'homes. Y comença per "la paraula", com diuen textes indis, cristians i africans; encara que aquesta, sent en el principi, no és el principi, sino que ho és el Silenci, que es, curiosament, absencia de paraula.
PROPERA SESSIÓ:  Es convoca per al dissabte 9-11-2013,  (pàgs. 182-191). Es comunicarà per correu als qui ho desitgin.

_____________________________________________________________

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada