QUI SOM

SOM UN GRUP DE PERSONES PROVINENTS DELS COL.LOQUIS D'EN RAIMON PÀNIKKAR A TAVERTET. VOLEM COMPARTIR EL DESENVOLUPAMENT DE LA CONSCIÈNCIA, I LES SEVES EXPERIÈNCIES DES DEL VEDANTA ADVAITA (NO-DUALITAT) I LA VISIÓ TRINITÀRIA.
ENS TROBEM REGULARMENT, TREBALLANT TAMBÉ TEMES COMUNS D'ALTRES ÀMBITS RELIGIOSOS I FILOSÒFICS A TRAVÉS DEL SILENCI, L'ESTUDI, LA COMPRENSIÓ I LA MEDITACIÓ I ACCIÓ CONTEMPLATIVES.

___________________________________________
Connexions:

Raimon Panikkar - Fundació Vivarium
http//www.raimon-panikkar.org/catalano/biografia.HTML
Any Raimon Panikkar
http//cultura.gencat.cat/ca/anyraimonpanikkar/inici/


dilluns, 12 de novembre del 2012

AVÍS DE CONVOCATÒRIA.

El proper dissapte 17 de Novembre a  les 10,30 hores del matí tenim la sessió de Vivarium.  A les 11 comença la reunió, llegint i comentant el primer dels volums  de l'Opera Omnia de Raimon PANIKKAR,  Mística, plenitud de Vida, que publica Fragmenta Editorial.  Es comentarà la part fin al de "Acció i contemplació..." pàgines 101-111 incloses. Es prega us hagueu llegit el text abans i pres els apunts pertinents.

També es decidirà per votació el “cognom” del Vivàrium que organitzem el nostre grup. S’han proposat els noms de Vivarium-Barcelona, Vivarium-Barcino, Vivàrium Sant Galderic o Vivàrium Sant Pau del Camp. Podeu enviar altres suggeriments de noms, i/o també podeu votar per correu electrònic responent a aquest e-mail: m.assumpta.gr@gmail.com .  
 
El nostre company en Josep Lluís Mayans ja ens va penjar a la xarxa el blog del nostre Vivarium on podem comentar o resumir les  trobades o fer les nostres preguntes i suggeriments. De moment, hi podeu accedir pel Google amb  el nom de Vivarium Barcino-Sant Galderic i fer-hi els vostres comentaris. 

Per últim, avançar-vos que la M. Teresa Generó ha contactat amb en Xavier Melloni, qui sembla que ens vindrà a fer una ponència sobre Raimon Panikkar, segurament el dissabte 16  de març a la tarda. Ja us donarem més informació quan s’apropi la data.
Mª Assumpta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada