QUI SOM

SOM UN GRUP DE PERSONES PROVINENTS DELS COL.LOQUIS D'EN RAIMON PÀNIKKAR A TAVERTET. VOLEM COMPARTIR EL DESENVOLUPAMENT DE LA CONSCIÈNCIA, I LES SEVES EXPERIÈNCIES DES DEL VEDANTA ADVAITA (NO-DUALITAT) I LA VISIÓ TRINITÀRIA.
ENS TROBEM REGULARMENT, TREBALLANT TAMBÉ TEMES COMUNS D'ALTRES ÀMBITS RELIGIOSOS I FILOSÒFICS A TRAVÉS DEL SILENCI, L'ESTUDI, LA COMPRENSIÓ I LA MEDITACIÓ I ACCIÓ CONTEMPLATIVES.

___________________________________________
Connexions:

Raimon Panikkar - Fundació Vivarium
http//www.raimon-panikkar.org/catalano/biografia.HTML
Any Raimon Panikkar
http//cultura.gencat.cat/ca/anyraimonpanikkar/inici/


diumenge, 28 d’octubre del 2012

vivariun bacino

 BARCELONA, 22  d’Octubre de 2012



PRESENTACIÓ

Benvolguts amics de Vivarium: 

Tal com van ser els col·loquis de Tavartet, hi és benvingut tothom que estigui interessat en l'obra de Raimon Panikkar. I recordem que hi ha moltes persones a qui poden interessar aquestes sessions de les que no tenim els e-mails. Els podeu avisar vosaltres mateixos o posar-nos en contacte.  

El local se'ns ofereix desinteressadament. Però es demana una petita aportació voluntària per col·laborar a les despeses i manteniment. Sant Pau del Camp; és un monument històric bellísim, però, pel lloc on està situat, ara és una parròquia pobre.
  
Si teniu algun dubte o voleu fer algun aclariment, us podeu adreçar al remitent d'aquest correu electrònic o telefonar-me al 93 284 26 50. 
  
En nom del grup d’amics del Vivarium Barcelona, us envia una abraçada:

                                                        Maria Assumpta  

On ens reunim

A l'Església romànica de Sant Pau del Camp, carrer Sant Pau, núm. 101, BARCELONA.     
METRO:  Línies 2 i 3, parada  PARAL·LEL.  BUS: 20, 36, 57, 64, 157. Hi ha parkings a la zona.


FUNCIONAMENT

El passat dissabte 20 d’Octubre  a les 10,30 hores del matí varem tenir la darrera sessió de Vivarium-Barcelona. Primer tenim 20 minuts de silenci a la sala. Qui no vulgui o pugui fer silenci, es prega que no entri fins les 10,50 i, si arriba abans, que s'esperi fora. A les 11 comença la reunió habitual, llegint i comentant el primer dels volums  de l'Opera Omnia de Raimon PANIKKAR,  Mística, plenitud de Vida,que publica Fragmenta Editorial.  Es van comentar la part final de "Acció i contemplació..." pàgines 97-111 incloses. Sempre es prega us hageu llegit el text abans i pres els apunts pertinents.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

  PROPERA REUNIÓ


Es preveu per al dissabte 17 de novembre (10.30 /11- 13 h.).
Per part de la Teresa Generó es comunica que hi ha la possibilitat de fer una reunió amb Xavier Melloni, el 16 de mars de 2013,  a la tarda, si ha disponibilitat del local; el funcionament, s'hauria de concretar entre ell i nosaltres

Caldria definir:

  • El nom definitiu de Vivarium (Barcino-Sant Galderic).
  • Si es pot  recollir un petit resum dels punts més interessants de les reunions.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada