QUI SOM

SOM UN GRUP DE PERSONES PROVINENTS DELS COL.LOQUIS D'EN RAIMON PÀNIKKAR A TAVERTET. VOLEM COMPARTIR EL DESENVOLUPAMENT DE LA CONSCIÈNCIA, I LES SEVES EXPERIÈNCIES DES DEL VEDANTA ADVAITA (NO-DUALITAT) I LA VISIÓ TRINITÀRIA.
ENS TROBEM REGULARMENT, TREBALLANT TAMBÉ TEMES COMUNS D'ALTRES ÀMBITS RELIGIOSOS I FILOSÒFICS A TRAVÉS DEL SILENCI, L'ESTUDI, LA COMPRENSIÓ I LA MEDITACIÓ I ACCIÓ CONTEMPLATIVES.

___________________________________________
Connexions:

Raimon Panikkar - Fundació Vivarium
http//www.raimon-panikkar.org/catalano/biografia.HTML
Any Raimon Panikkar
http//cultura.gencat.cat/ca/anyraimonpanikkar/inici/


divendres, 23 de novembre del 2012

______________________________________________________
SESSIÓ DE 17-11-12
Com veieu es va decidir per votació el “cognom” de VIVARIUM-BARCINO, per al nostre grup.
El dia 17 Es treballà la part final de "Acció i contemplació..." (pàgines 101-105) de l'Opera Omnia de Raimon PANIKKAR,  Mística, plenitud de Vida.

Resum: 
Sobre la identitat de Jesús, es va comentar sobre la diferencia entre el “què” i el “qui” és  per a nosaltres; el “què” pot ser diferent, divers; però  el “qui”, podria ser allò que és comú a  diverses tradicions religioses, i impulsar-ne  la seva unió, com feia en Raimon.
Sobre aquest “qui”, es va parlar molt: es podria viure com el intent personal de la realització d’una consciència comuna per a tots, tal com és el ”jo sóc” del cristianisme, (a l’evangeli de Joan,  apareix més de 30 vegades), o bé al “soham” de l’hinduïsme, o bé a la “unicitat” de l’islam (a la qual res no es pot afegir)....
Éssent la CONTEMPLACIÓ, -tema de fons d’aquesta part del llibre-, un membre la va definir com: “creixement personal, integral, que condueix l’ànima a la seva unió primordial amb Deu.

PROPERA SESSIÓ.
Es convoca per al proper dissabte 15-12-2012. Sobre págines 105-111. Es comunicarà per correu als que ho desitgin.
___________________________________________________________

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada